FAQ

De meest gestelde vragen aan interieurvormgever Colette van Schilt.

Met welke interieurstijl werkt CvS Interieurs? Als interieurvormgever is het aan mij de taak een identiteit te creëren die past bij mijn opdrachtgever, ik houd dus niet vast aan mijn persoonlijke voorkeur. Door goed te luisteren en te kijken laat ik mij vervolgens door mijn gevoel leiden en weet ik op verrassende wijze harmonie te creëren en een uniek en persoonlijk (t)huis.

Wat moet ik zelf voorbereiden? Verzamel alvast zoveel mogelijk afbeeldingen van interieurs, meubelen, kleuren, etc. die aanspreken. Daar zorg voor de bouwtekening of plattegrond met afmetingen van de te veranderen ruimte(s), een lijstje met afmetingen van de aanwezige meubels die behouden dienen te blijven en de e.v.t. materiaalstalen van de reeds uitgekozen vloer, keuken, stofstaal van bank, etc.

Waar wordt het advies gegeven? Bij voorkeur in uw (nieuwe) woonruimte zodat meteen de ruimte ‘beleeft’ kan worden, hoe de lichtinval is en kan worden beoordeeld hoe bepaalde indelingen, kleuren en materialen in de ruimte overkomen.

Op welk moment kan ik het best advies vragen bij verhuizing of verbouwing? Hoe eerder u een advies aanvraagt, hoe meer uw nieuwe interieur vorm gaat krijgen en hoe meer alles op elkaar afgestemd wordt. Hierdoor ontstaat er eenheid en rust en komt u minder snel voor onprettige verrassingen te staan.

Waarom zou ik geen gebruik maken van een gratis interieuradvies in een woonwinkel? Dat kunt u doen, maar bedenk dat winkels graag hun collectie willen verkopen. CvS Interieurs is onafhankelijk, geeft compleet advies over indeling, kleuren, meubels, vloeren, verlichting, raambekleding, etc. Daarbij wordt er ook advies gegeven over de indeling van uw bestaande meubels of vaste elementen waarmee rekening moet worden gehouden.


Top
Algemene Voorwaarden | Disclamer | FAQ | Privacy Verklaring