TARIEVEN

Interieuradvies Op Locatie
Kleur- en/of interieuradvies aan huis of bedrijf. CvS Interieurs komt bij u langs en samen bespreken we de inrichting van uw huis of bedrijfsruimte, waarbij u direct voorzien wordt van een mondeling kleur- en/of interieuradvies. U ontvangt hierbij een checklist van het besproken advies en de eventuele kleur- en stofstalen.
Kosten: € 175.00 voor een 2 uur durend advies aan huis of locatie. (excl. kilometer- en parkeerkosten)

Uitgewerkt Kleur- & Sfeeradvies
Advies met betrekking tot kleur- en materiaalgebruik van wanden, vloeren, meubilair, stoffering en sfeer. Tijdens dit bezoek op locatie bekijken we de ruimte en bespreken we uw wensen. Daarna wordt het advies uitgewerkt in woord en beeld i.c.m een moodboard op A3 formaat en wordt tijdens een 2e bezoek gepresenteerd.
Kosten: vanaf € 350.00 per ruimte (excl. Kilometer- en e.v.t. parkeerkosten)

Interieurontwerp / vormgeving op maat
Interieurontwerp of vormgeving inzake ruimtelijke indeling, kleurgebruik, vloerafwerking, meubelsuggesties, raamdecoraties, verlichting, accessoires, etc. Het ontwerp wordt verwerkt in PDF formaat met tekening(en) op schaal en een uitgebreide beschrijving en visualisatie van het gehele ontwerp. Inclusief een moodboard op A3 formaat.
Het tarief voor een interieurontwerp op maat is op basis van een offerte.

Uw Ontwerp zorgeloos ten Uitvoering gebracht
CvS Interieurs werkt volgens een ‘Hands On’ concept, dit betekent, dat er niet alleen een interieurontwerp of advies wordt gegeven, maar na uw goedkeuring gaat Colette haar ontwerp ten uitvoer brengen. Afhankelijk van uw wensen wordt het gehele project gecoördineerd en fungeert Colette als contactpersoon, met veelal creatieve en kosten besparende oplossingen.
Het tarief voor uitvoering van het interieurontwerp is op basis van een offerte.

Begeleiding nodig bij het ten uitvoer brengen van het interieurplan? Geeft u de voorkeur om de uitvoering van het ontwerp in eigen beheer te houden, maar heeft u wel de behoefte aan een stukje begeleiding tijdens deze periode van aanpak? Door middel van uren in te kopen, met een minimum van 5 uur, bent u voordeliger uit dan met het standaard uurtarief van € 85.00. Deze uren kunnen worden besteed als begeleiding tijdens de verbouwing of restyling van uw project, maar ook voor aankoopbegeleiding van meubelen, wandtegels, vloer/tapijt, woonaccessoires, etc. of voor aanvullende interieuradviezen. Kosten: vanaf 5 uur € 395.00 i.p.v. € 437.50.

Afstyling
CvS Interieur komt één dagdeel (c.a. 3 tot 4 uur, incl. tijd voor aankoop van woonaccessoires) bij u langs om het puntje op de ‘i’ te zetten. Naast uw eigen woonaccessoires worden aanvullende woon accessoires meegebracht om de ruimte te stylen. Afhankelijk van het door u aangeboden budget worden deze woonaccessoires aangekocht. Voor de aankoop van nieuwe woonaccessoires wordt vooraf een aanbetaling gevraagd die na oplevering van de styling wordt verrekend met de totale kosten. Kosten Styling: € 350.00 per ruimte, excl. accessoires.


Top
Algemene Voorwaarden | Disclamer | FAQ | Privacy Verklaring