HET INTERIEUR

Om u thuis te voelen in uw interieur is het belangrijk om uw eigen sfeer
te creëren. Trends zullen er altijd zijn, maar het is de kunst om er een persoonlijke draai aan te geven. Met kleuren kunt u elke ruimte een andere uitstraling geven. Belangrijk is dat er harmonie is tussen de kleuren en materialen en er rust en balans is in het interieur.

interieur_4
interieur_3
interieur_7


Dit gegeven is voor iedereen anders en afhankelijk van de ruimte. Door te luisteren naar uw ideeën kan Colette u adviseren en helpen om uw droom interieur te verwezenlijken. Of het nu gaat om een complete metamorfose met nieuwe meubelen, raamdecoratie en accessoires of om het kiezen voor een kleine verandering zoals de toepassing van een mooie accentkleur, Colette van Schilt Interieurs kan u daarbij helpen. Door een bezoek te brengen bij u thuis of op locatie, wordt sneller duidelijk welke sfeer er gecreëerd dient te worden. Zo ziet Colette meteen de lichtinval, eventuele kleuren op de muren, welke vloer er ligt en met welke bestaande elementen, zoals bijv. meubelen er rekening moet worden gehouden. Zo kan zij een veel gerichter plan uitwerken. De wensen worden besproken en gaat zij op zoek naar de beste mogelijkheden voor uw ruimte.

Voor meer informatie of voor een nader te maken afspraak, kunt u via de contactpagina een mail sturen of bellen naar bijstaand telefoonnummer.


Top