KLANTEN VERTELLEN

“…een echte vakvrouw!”

Colette haar inzet is geweldig, een echte vakvrouw!

R. Rens, Bergen op Zoom

______________________________

“……de reactie van iedereen die ons bezoekt is altijd heel positief”.

Colette heeft ons maar liefst twee keer geholpen afgelopen 1.5 jaar. Eerst in ons vorige huis en daarna in ons nieuwe huis. Ze kende de tweede keer onze smaak al, dus konden we gelijk aan de slag.

Ze heeft geholpen met kleuren kiezen en gordijnen, maar vooral ook met de inrichting van het huis met bestaande en nieuwe meubels. Ook later heeft ze ons nog een aantal keer bijgestaan als we iets wilden veranderen.

We zijn heel tevreden met het resultaat en de reactie van iedereen die ons bezoekt is altijd heel positief. We voelen ons echt thuis en Colette heeft daar enorm aan bijgedragen.”

Mark & Debra Meesters, Oudenbosch

_____________________________

“Door Colette hebben we gericht ons doel kunnen uitwerken…..”

Een nieuw pand, eigenlijk een kaal gebouw, dat je wilt gaan gebruiken als kantoorpand. 

Het doel was om onze klanten in een relaxte omgeving hun persoonlijke verhaal te laten vertellen. De ene keer met een lach en soms ook met een traan. Met deze gedachten zijn wij naar Colette gegaan. Zij denkt met je mee en maakt onrealistische ideeën van ons tot een praktische uitwerking.

Door haar plan zowel in 2D als 3D konden wij dit als een consequent stappenplan meenemen naar de daadwerkelijke uitwerking. Wij vinden het resultaat een mooie werkplaats waar wij in een fijne sfeer mensen en organisaties kunnen begeleiden.

Door Colette hebben we gericht ons doel kunnen uitwerken en zijn we niet allerlei kanten uitgevlogen. Dank daarvoor.

Jack de Wit

Het PersoneelsPunt – Roosendaal

_________________________

“Wij zijn superblij met het resultaat”…..

Na bijna 21 jaar in ons oude huis te hebben gewoond en waar wij een allegaartje hadden verzameld aan meubels en accessoires, wilden we in ons nieuwe huis vanaf “0” beginnen.

Colette liet ons een moodboard maken en we kwamen uit bij een landelijk meets industriële style.

Vanaf dag 1 heeft Colette zich bemoeid met de indeling van het huis, de kleuren en de aankleding. Zodoende is het een prachtig geheel geworden met echte eyecatchers zoals de natuurlijke trapleuningen, fraaie verlichting etc etc.

Wij zijn superblij met het resultaat en kunnen haar bij iedereen van harte aanbevelen.

John & Jantine, Willemstad

________________________

“…Goed en vakkundig advies…”

Na 20 jaar was onze woonkamer en keuken toe aan een nieuwe stijl en indeling. Door zeer goed en vakkundig advies van Colette is onze keuken met een paar aanpassingen totaal vernieuwd en weer prachtig!

De woonkamer heeft een mooie indeling gekregen, wat niet makkelijk was met een piano erbij. Het geheel geeft rust en warmte en is vooral ook heel mooi op elkaar afgestemd qua kleur en materialen.

Wij genieten weer elke dag van ons huis!

Familie Schreuders, Willemstad

_________________________

Het is nu totaal anders…..”

Colette gevraagd voor kleuradvies van de muren en de houten vloer in de kamer. Het advies was voor ons zeer gewaagd, maar het resultaat mag er zijn. Om het plaatje compleet te maken hebben wij haar ook gevraagd de styling te doen. Het is nu totaal anders, warm en sfeervol.

Zeer tevreden, dank je Colette.

Niek en Carla, Wouw.

__________________________

“Van begin tot eind heeft ze ons bijgestaan”……

Allereerst gefeliciteerd met je 10-jarig jubileum.

Superblij met onze “nieuwe” woonkamer

Met behulp van Colette weer een up to date woonkamer.  Na 23 jaar was het tijd voor een geheel nieuwe stijl. Van begin tot eind heeft ze ons bijgestaan en met name door haar kleuradvies en de afstyling is het een zeer stijlvol en mooi geheel geworden. Top 👍

Walter en Kitty, st-Willibrord

_________________________

“…Zet woorden om in daden!”

Gefeliciteerd Colette! In 10 jaar tijd nog steeds professioneel, gepassioneerd, kundig, oog voor de klant, liefde voor het vak, en je zet woorden om in daden! Well done 👍 en ga zo door!

Carla Jansens, Halsteren.

_______________________

” Een prima beeld hoe het eruit gaat zien”….

Een nieuwe woning; welke kleuren, hoe in te richten?  Het moet echt mijn eigen plek worden. Maar hoe ga ik dat vormgeven? Met de hulp van Colette tot een geweldig mooi plan gekomen. Waarin ze haarfijn mijn wensen en smaak vertaald heeft.

Helemaal blij mee. Heb nu een prima beeld hoe het eruit gaat zien en welke stappen te doen voor het perfecte eindresultaat.

R.Bals, Roosendaal.

__________________________

Een nieuw huis werd dankzij Colette een nieuw Thuis”.

Toen wij ons Penthouse kochten wisten we één ding zeker, ondanks dat het nog niet zo oud is, gaan we het helemaal aanpassen en inrichten volgens onze smaak. Dat deskundig advies daarbij nodig is was ons in het vorige huis al eens duidelijk geworden en daarom gingen wij op zoek naar iemand die ons daarbij kon helpen en kwamen we bij Colette terecht.

Na het kennismakingsgesprek sprak haar plan van aanpak en werkwijze ons ontzettend aan. Na de opdracht voor de kleur- en sfeeradviezen hebben we vervolg opdrachten gegeven en uiteindelijk hebben we haar het gehele traject van interieurontwerp en advies, realisatie en afstyling laten verzorgen.

Het eindresultaat in een “strak en sfeervolle stijl” is fantastisch en haar idee van een Taatsdeur van de hal naar de woonkamer is de eyecatcher van het appartement geworden. Dit hadden we zelf zo niet voor elkaar gekregen!

Daarnaast kijken we terug op een prettige samenwerking en kunnen haar diensten bij eenieder aanbevelen.

C & W, Roosendaal.

_______________________

…..“Het moet voor haar perfect zijn, anders is het niet goed”.

Wij hebben de hulp van Colette ingeroepen om onze jaren 70 stijl woonkamer te updaten. Het ontwerp hiervoor hadden we door Colette al een jaar eerder laten maken en dit was de basis die we hebben gebruikt. In overleg met Colette hebben wij besloten om de uitvoering van het project door haar te laten coördineren. Na in eerste instantie een naar onze smaak te dure offerte te hebben ontvangen is er geschakeld naar een andere oplossing die wel naar onze zin was. Dit was dan ook het enige verbeter puntje wat wij konden vinden.

De uitvoering van de werkzaamheden is heel soepel en op schema verlopen. De werklui die Colette had geregeld hebben stuk voor stuk zeer goed werk afgeleverd. Hier heeft Colette ook een grote rol in gespeeld door de regelmatige controles gedurende het werk en haar scherpe en kritische kijk. Het moet voor haar perfect zijn anders is het niet goed.

De inrichting is ook zeer goed en snel gegaan. De meubels hadden wij zelf al uitgezocht maar de vloerbedekking en gordijnen zijn in samenwerking bepaald. Verlichting en verdere afstyling is ook door Colette gedaan. Uiteindelijk heeft dit tot een prachtig geheel geleid.

Wij zijn dan ook zeer tevreden hoe alles is verlopen en zouden Colette zeker aanbevelen!

Jeroen en Nel, Hoeven.

_______________________

…..“Gezellig en Sfeervol interieur”……

Wij willen Colette hartelijk danken voor al haar interieuradviezen. Mede en vooral dankzij haar heeft onze nieuwbouwwoning een gezellig en sfeervol interieur gekregen.
Het is 100% geslaagd!

Wij zijn 2 zeer tevreden mensen.

Marianne en Ruud, Roosendaal.

_______________________

“”Ons huis is geworden waarvan wij droomden…””

Toen wij een bungalow van bijna 50 jaar oud kochten wachtte er een grote renovatie en vol goede moed startten we met het strippen en renoveren van het huis. Al snel bleek het een grote opgave om alle wensen en ideeën die we in ons hoofd hadden te vertalen in praktische keuzen van kleuren, materialen en inrichting. Na de aanschaf van een prachtig maar wel modern badmeubel (terwijl we de intentie hadden om voor een landelijke stijl te gaan) volgde er een slapeloze nacht. Hierna besloten we de hulp in te roepen van een professional.

De keuze viel op Colette van Schilt Interieurs en dat bleek een heel goede keuze. Colette ging met ons het gesprek aan over al onze wensen. Ze maakte een interieurplan, was heel stellig in haar kleuradvies en dacht mee over praktische oplossingen bij problemen.

Het is een fijne samenwerking geworden waarbij wij de invloed hielden die wij wensten maar waarin Colette ook heel duidelijk was in haar advies. Wat wij ook zeer waardeerden was dat Colette ons menigmaal in contact bracht met de goede leveranciers van materialen voor de inrichting.

Ons huis is nu klaar, het is geworden waarvan wij droomden en wij zijn Colette zeer dankbaar voor haar bijdragen daarin.

Joop en Matti
Ossendrecht

_______________________

…” verbluffende resultaat”.

Toen wij opzoek gingen naar interieuradvies voor onze woonkamer kwamen wij al heel snel bij Colette uit, omdat de stijl en de sfeer op haar website ons erg aansprak. Na ons intake gesprek waren we er snel van overtuigd dat Colette voor ons de juiste persoon was. Dit bleek wel, na een aantal weken, toen ze met het interieurplan en het moodboard langskwam. Wij waren direct enthousiast, omdat ze precies onze smaak had weggezet en ons zeker wist te verrassen met veranderingen waar wij zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Al haar adviezen wat betreft kleuren, materialen, winkels, enz. hebben wij opgevolgd.
In het voorjaar zijn wij zelf gestart met het uitvoeren van de verbouwing, waarbij we altijd terug konden vallen op het advies van Colette indien nodig. Tijdens de verbouwing is zij nogmaals langs geweest, om de exacte kleuren te bepalen voor de muren en de stoffering.
Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat onze droom voor een strak landelijke woonkamer is uitgekomen!!
Het is zoals onze familie en kennissen zeggen:

Een Plaatje van een woonkamer recht uit een Woonmagazine.

Colette hartelijk dank voor dit verbluffende resultaat, en we zullen je zeker bij een volgend project weer om advies vragen.

Corné en Yvette Frik
Roosendaal

_______________________

“”…Het is noodzakelijk om op Colette te vertrouwen”….

Via de website namen we contact met Colette op en binnen enkele dagen stond ze bij ons op de stoep om alle wensen voor onze woning te bespreken. Op het oog waren het onmogelijke combinaties, maar door Colette werden onze dromen en wensen werkelijkheid

Want een eiland in onze keuken leek onmogelijk en is er door Colette’ s inbreng toch gekomen, licht in onze woonkamer is er door een gat te maken in de muur toch gekomen, ruimte is er door het veranderen van de indeling toch gekomen, stijl is er door haar tomeloze inzet en overredingskracht toch gekomen, eenheid is er door de passende kleuren en meubels toch gekomen en zo kunnen we nog wel even doorgaan…..

Even terugkomend op die overredingskracht, die heeft ze wel moeten aanspreken op sommige momenten. Door haar zicht op het groter geheel en ervaring is het noodzakelijk om op Colette te vertrouwen en zaken uit handen te geven. Pas dan komt haar advies echt tot zijn recht! Ideeën, kleuren, meubels, muren, accessoires lijken dan pas in elkaar te smelten tot een passend geheel.

Familie Breedveld
Roosendaal

_______________________

“”We zijn zeer tevreden met het eindresultaat…””


Inmiddels woonden wij 14 jaar in ons huis, het werd tijd voor een verandering van de woonkamer en keuken. We vonden het lastig hoe we het aan moesten pakken, het moest echt mooi worden.
Wij hadden de site van Colette op internet gevonden, deze zag er professioneel uit en ook de reacties van haar opdrachtgevers waren enthousiast. Vervolgens hebben we een eerste afspraak gemaakt en zijn we snel daarna met elkaar aan de slag gegaan.
Colette pakt de regie, geeft advies en zorgt uiteindelijk dat er een mooi uitgewerkt plan komt waarbij jezelf je eigen keuzes kunt maken. Dat is wat ons zeer aansprak.

Nadat we de basiskeuzes hadden gemaakt (muren en plafond strak zetten, vloer schuren en behandelen, vensterbanken, kleuren, etc.), heeft Colette verder alles gecoördineerd. Tijdens onze vakantie, begin mei, is het vuilste werk uitgevoerd door een aantal vakmensen uit het netwerk van Colette. Daarna is alles zeer netjes afgewerkt en konden we stap voor stap weer met de inrichting beginnen.

Uiteindelijk heeft het hele project, van eerste afspraak tot afstyling, een jaar geduurd, ook omdat we heel zorgvuldig zijn geweest in onze keuzes waaronder de nieuwe meubelen. Colette heeft ons ook in die keuzes geadviseerd en meegedacht in kleurstelling en vormgeving.

Nadat alles gereed was, heeft Colette de afstyling verzorgd. Een hele auto vol mooie accessoires werden in onze kamer en keuken neergezet. Samen besloten we wat we definitief wilden houden, hiermee werd het echt mooi, de finishing touch.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en hebben zeker ook genoten van het hele proces om er te komen.

Wij willen de aanpak, kundigheid en diensten van Colette van harte aanbevelen!

Jack en Lian Bakker
Roosendaal

_______________________

“” Het was duidelijk, haar moest ik hebben””

Een gedateerd degelijk huis in het fraaie buitengebied gekocht van 30 jaar oud en daar sta je dan als man die interieurs wel leuk vind maar niet weet waar te beginnen. Colette heeft me bij haar thuis uitgenodigd, stelde gericht vragen en liet me na haar intake foto’s zien die wellicht bij mijn smaak aansluiten. Het was duidelijk, haar moest ik hebben.

Colette heeft me vervolgens heel gericht op efficiënte wijze zicht gegeven op de keuzen in de basis; inrichting, kleuren en gordijnen. Tevens had ik zelf een aantal ideeën in mijn hoofd zitten over hoe ik het wilde. Colette heeft me hier gelukkig met de juiste argumenten vanaf gehouden en kwam bijvoorbeeld met het idee van een Tunnelhaard in een te plaatsen wand. Gedurende de verbouwing heeft ze gaandeweg telkenmale haar input gebracht op de juiste momenten. Kortom ontzettend prettig samen werken en dit alles tegen hele nette prijsstelling.

Colette, ik kan je eenieder aanbevelen. Dank je wel.

Kees Naalden
Rucphen

_______________________

“”…Fabelachtig en intens gelukkig komt toch het meest in de buurt van hoe tevreden wij zijn“”…..

Met haar helikopterview en overzicht trok zij de keuken in een groter geheel. Colette creëerde nieuwe ideeën en mogelijkheden om onze wensen te kunnen realiseren. Door haar zicht op het groter geheel is het noodzakelijk om op Colette te vertrouwen en zaken uit handen te geven. Pas dan komt haar advies echt tot zijn recht!

Tijdens de verbouwing heeft ze ons vele malen op het hart gedrukt dat het allemaal goed zou komen. Zij zag licht in de duisternis en leidde ons door deze pittige tijd. Met haar adviezen, overzicht, rust en begeleiding werd de keuken deel van een groter geheel. Ze heeft ons werkelijk van A-Z  onder haar hoede genomen en ons voorzien van alle informatie die tot dit resultaat heeft geleid. Nu een jaar later mogen we zeggen dat dit niet voor niets is geweest. Met de afstyling vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Met haar gedrevenheid, positiviteit en creativiteit is iets ontstaan waar woorden onvoldoende uitdrukken hoe blij we zijn met het uiteindelijke resultaat. Maar om een poging te wagen komen fabelachtig en intens gelukkig toch het meest in de buurt van hoe tevreden wij zijn over Colette en over het resultaat.

We willen Colette enorm bedanken voor de intensieve en leuke samenwerking in de afgelopen periode en zullen in de toekomst zeker nog gebruik van haar diensten gaan maken. En willen iedereen die op zoek is naar nieuwe inspiratie in huis maar 1 ding op het hart drukken:

Neem contact op met Colette en geef haar het vertrouwen!

Familie Breedveld
Roosendaal

_______________________

“Het eindresultaat is dan ook fantastisch”…
Begin dit jaar hebben we een andere woning betrokken, waar wel het e.e.a. mee moest gebeuren. Daar ik dit zelf heel moeilijk vond, kwamen wij gelukkig in contact met Colette.

Zij vroeg wat onze wensen waren en ging voor ons aan de slag. De kleuren die Colette voor ons in gedachten had, vond ik zeer gewaagd, wordt het niet te donker, te triest? Colette stelde me gerust en zei, vertrouw maar op mij! Nu dat hebben we gedaan!

Het eindresultaat is dan ook fantastisch, de combinatie van kleur in de gehele woning zijn zo goed op elkaar afgestemd, dat zelfs de dominante gashaard in de woonkamer nu een plaatje is geworden.

We hebben Colette ook de afstyling hebben laten verzorgen. Met veel gevoel voor styling heeft zij bij onze nieuwe meubels mooie lampen en accessoires uitgezocht, in prachtige kleuren, die heel goed op elkaar zijn afgestemd, geweldig!

Lieve Colette, we zijn je heel dankbaar, dat we door jou kennis van kleur en interieur zo’n sfeervolle nieuwe woning hebben gekregen. Wij vonden het heel fijn en bovenal heel gezellig om met jou te mogen samenwerken, bedankt hoor!

Sj. en W.
Roosendaal

_______________________

“”En wederom wist ze ons meteen te raken””

Na een zeer succesvol verlopen project (onze woonkamer restylen) wisten
we al meteen dat wij ook hierbij Colette’s hulp wilden vragen voor de slaapkamers van onze 2 kinderen. En zo gezegd zo gedaan.

Na het eerste gesprek keken wij uit met wat voor suggesties ze zou komen.
En wederom wist zij ons meteen te raken.
Het resultaat mag er zijn!!

Wij zijn blij haar te hebben ”gevonden” en zullen voor in de toekomst haar adviezen zeker nog een keer nodig hebben.

2 Zeer tevreden mensen, Nispen

_______________________

“”…een heerlijke verfrissende kijk””

Colette van Schilt heeft een heerlijke verfrissende kijk op interieur en weet elke keer weer te verrassen met haar creatieve inbreng. Sinds zij onze showroom onder handen heeft genomen, zijn we iedere keer weer verrast en verheugd over het resultaat. De passie en liefde voor haar werk worden door haar creaties iedere keer opnieuw uitgebeeld. En gelukkig horen we dat van onze klanten, want zij zijn onze graadmeter

Ron Bouquet,
Direkteur/eigenaar ELKOR Telecom & ICT

______________________

“…om tot dit groot succes te komen”


Na vele jaren was onze benedenverdieping aan vernieuwing toe. We hebben Colette gevraagd om advies te geven. Colette informeerde goed naar onze wensen en kwam vervolgens met vele ideeën, waaronder een kleuradvies voor de wanden. Ik vond het geweldig, maar mijn man vond het in eerste instantie gewaagd. Hij was echter snel overtuigd, toen de schilder de kleuren op de muren bracht.

Ook gaf Colette advies over herinrichting van de woonkamer, waaronder het verplaatsen van de zithoek en aanpak van nieuwe raambekleding.

Wij kijken met veel waardering terug op haar kundige en prettige begeleiding om tot dit groot succes te komen.

Colette: bedankt!

Jeanne
Roosendaal

_______________________

“…gedurfd, maar met succes!”

Wij hebben Colette gevraagd om ons te adviseren en dat is bijzonder goed gelukt.

Enkele jaren geleden de oude meubelen de deur uit gedaan en alles nieuw gekocht. Toen begon het probleem, een woonkamer met mooie spullen maar zonder sfeer. Colette adviseerde toen om een kleur op de muur te laten zetten, gedurfd maar wel met succes. Meubelen op een andere plaats gezet en accessoires beter gegroepeerd. De eerste stap is gezet (een aantal muren hebben kleur gekregen) en samen met haar andere ideeën komt het dik voor elkaar.

We bedanken Colette voor alle goede adviezen en bovenal enthousiasme.

Lia & Peter
Halsteren

_______________________

“”Zij is een fijn persoon om in te huren“”

Colette is een zeer creatief persoon die mijn etalage er altijd geweldig uit laat zien. Zij is een fijn persoon om in te huren voor de meest uitlopende stylingopdrachten.
Ik beveel haar van harte aan.

Lia Slappendel – New Face.
Bergen op Zoom

_______________________

“”Colette kwam binnen en begreep meteen wat ik wilde.””

Ik wil Colette bedanken voor al het topwerk dat ze geleverd heeft. ze hebt mij super blij gemaakt met mijn woonkamer. Al jaren probeer ik er iets knus en gezelligs van te maken. Ik wist wel wat ik wilde en wat ik mooi vind, maar kon het helaas niet voor elkaar krijgen. Colette kwam binnen en begreep meteen wat ik wilde. Ze heeft mij advies gegeven, hebben samen geshopt en heeft voor de afstyling gezorgd.

Wat een totaal andere zicht is het nu, zo warm, zo knus én sfeervol. Ik ben er erg blij mee en geniet volop van mijn woonkamer.
Volgende keer zijn onze slaapkamers aan de beurt.
Ik kijk er naar uit!

Amalia
Roosendaal

_______________________

“”…..we lieten alles met een gerust hart aan haar over””

In 2011 hebben we Colette voor het eerst uitgenodigd voor de renovatie van onze woonkamer.
Inmiddels heeft ze ons al vaak voorzien van advies. Zo heeft zij ook een Engelse boekenkast voor ons ontworpen en is zij met ons op pad geweest antieke stoelen en gepaste stoffering. Zij hielp ons om keuzes te maken.
Intussen heeft ze ook de keuken en slaapkamer voorzien van een restyling. En toen we haar vertelde dat onze tuin de nodige aandacht verdiende heeft ze ook hiervoor een plan gemaakt, inclusief nieuwe beplanting, bomen en een pergola waar we nu lekker kunnen zitten.
Maar toen ze kwam met de accessoires voor de tuin werd het een echt romantische Engelse Cottage tuin, de stijl die ons zo past.

Dat we haar hulp al diverse malen hebben ingeroepen zegt genoeg. Onze smaak en wensen kent zij inmiddels al heel goed en daarom lieten we alles met een gerust hart aan haar over.

Dank zij haar is ons huis een echt Thuis geworden.

Robert en Lian
Nispen

_______________________

“”…een schot in de roos””

We bedanken Colette voor al haar adviezen. Voor ons was het een eye-opener en hadden dit samen niet zo kunnen bedenken.
Met name de Contrast-kleur op de schouw, is een schot in de roos!

Frank en Annemiek
Dinteloord

_______________________

“”Wij konden ons direct in haar plan vinden””

Ik ben al al jaren fan van de stijl van Colette. Onze slaapkamer was dringend aan een opknapbeurt toe. Dus de stoute schoenen aan getrokken en contact gezocht met Colette. Zij heeft onze wensen aangehoord en een plan gemaakt. Wij konden ons direct in haar plan vinden. Ik ben zelf aan de slag gegaan. Wat zijn wij heel blij met haar advies. Er is weer rust in de kamer en alles is zo goed op elkaar afgestemd. In de loop van het jaar gaan we ons huis verder aanpakken en hopen daarbij een beroep te mogen doen op Colette.

Colette heel hartelijk bedankt en maak je agenda maar alvast vrij voor de rest van ons huis.

Esther van Eekelen
Roosendaal

_______________________

…..“De sfeer klopt bij wie we zijn”.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat van het interieuradvies & styling die Colette bij ons gedaan heeft.
De sfeer klopt nu helemaal, het voelt heel lekker aan en past bij wie we zijn.

We genieten er iedere dag van!

Familie Loos
Moerstraten

_______________________

“”Echt geweldig!””

Wij zijn super blij dat Colette de tijd en ruimte hebt gevonden om samen met ons de geweldige voetbalkamer tot zo’n geheel hebt kunnen maken. Echt geweldig! Chuka is super blij en wij genieten met hem mee. Er liggen nog aardig wat “projectjes” in ons huis verscholen dus wij zouden zeker haar professionele oog daar op willen laten schijnen…:) De creativiteit, professionaliteit en passie waar zij mee werkt, daar zouden velen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Colette, je bent een kanjer!

Liefs Rich, Carla, Chuka en Chiderra
Halsteren

_______________________

“”…100% zeker…””

Wij hebben onze keuken door Colette laten restylen. Zelf was ik al meerdere malen aan de slag gegaan,maar zonder tevredenheid. Samen met Colette hebben wij onze wensen besproken en zij wist met andere kleuren op de wanden en nieuwe accessoires, onze keuken om te toveren tot een echt paleisje. We genieten nog iedere dag van onze mooie keuken. Omdat we zo tevreden waren met deze styling hebben we ook onze veranda laten restylen; hierbij waren alleen enkele accessoires noodzakelijk om het de sfeer creëren, die wij graag wilden. Op de planning staan nog de badkamer en op een later tijdstip de woonkamer; deze zullen we vast en zeker door Colette laten restylen omdat we er dan 100% zeker van zijn dat het zal worden zoals wij wensen.

Van harte aanbevolen!

Michel en Bianca la Faille
Roosendaal

_______________________

“”Het matcht allemaal ontzettend goed met elkaar; het klopt!””

We hebben ons huis gekocht geheel in jaren ’70 stijl. Vol met schroten, bruintinten en bloemetjesbehang. We zagen wel dat het de potentie heeft om er iets moois van te maken, maar het inzicht om dit te kunnen realiseren ontbreekt helaas bij ons. Zodoende zijn we op zoek gegaan naar een interieurstyliste. We zijn bij Colette terechtgekomen, omdat de foto’s op haar website ons erg aanspraken.

Hetgeen ze bedenkt qua interieur matcht allemaal ontzettend goed met elkaar; het klopt. Nu mogen we het zelf ook ervaren. De eerste keer dat Colette bij ons over de vloer kwam zag ze al gelijk een heleboel mogelijkheden.

We zijn nu nog volop bezig met het uitwerken van Colette’s adviezen, maar we zijn er al heel blij mee. Colette heeft ons over veel verschillende ruimtes in ons huis geadviseerd. We zijn over ieder afzonderlijk advies erg tevreden; het is goed afgestemd op onze smaak en daarbij zijn ook alle afzonderlijke ruimtes qua kleur en stijl nog op elkaar afgestemd, zodat het toch nog een geheel blijft.

We zijn erg benieuwd straks naar het eindresultaat!

Paul & Kim
Roosendaal

_______________________

“”Wij waren direct enthousiast…””

Via via hadden wij al verschillende keren de naam van Colette horen vallen en omdat de sfeer op haar site ons ook erg aansprak hebben we uiteindelijk contact opgenomen voor een advies voor de tienerkamer van onze dochter.

Colette kwam met een heel andere opstelling van de bestaande meubels, waardoor de kamer nu groter lijkt. Een fris kleuradvies en super leuke bruikbare adviezen voor wat betreft de aankleding m.b.t. de accessoires.

Wij waren direct erg enthousiast over de sfeeropzet die zij ons voorlegde, waarbij ze heel goed geluisterd heeft naar onze eigen wensen en zeer goed heeft aangevuld met haar frisse blik en ervaring, waardoor het geheel erg mooi is geworden.

Wij zijn heel enthousiast over het eindresultaat!

Colette, nogmaals bedankt!

Een enthousiaste moeder & dochter
Roosendaal

________________________

“”…een knap staaltje werk””

Wat zijn wij blij dat we Colette “ontdekt” hebben. Het precies aanvoelen wat we bedoelen en het begeleiden van ons project hebben we dan ook met een gerust hart en vol vertrouwen aan haar overgelaten. Ook de personen die ze voor de uitvoering van ons project in de arm heeft genomen hebben perfect werk afgeleverd. Het in elkaar laten overlopen van de werkzaamheden vond ik een knap staaltje van haar om dit zo voor elkaar te krijgen, het gaf mij veel rust om niet zelf alles te moeten regelen. En natuurlijk hebben we de styling ook aan haar overgelaten, en nu het helemaal af is zijn we er erg blij mee, het voelt nu als thuis. Colette mag trots zijn op haar werk. Mochten er in de toekomst klanten zijn die wat van haar werk willen zien dan zijn ze welkom.

Fam. Bakker
Nispen


Top