WERKWIJZE

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt met Colette van Schilt Interieurs, komt zij bij u langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal zij samen met u de ruimte(s) bekijken, de mogelijkheden en wensen bespreken.

Na akkoord op de offerte gaat zij voor u aan de slag met een interieurontwerp en/of advies.

WERKWIJZE_NEW_1
WERKWIJZE_NEW_2
WERKWIJZE_NEW_3
WERKWIJZE_NEW_4
WERKWIJZE_NEW_6
WERKWIJZE_NEW_5
previous arrow
next arrow

Een interieurplan wordt opgebouwd uit drie fases: 1) Ontwerpfase, 2) Uitvoeringsfase en 3) Afstylingsfase.

Stap 1) Het Ontwerp / Advies:

De ontwerpfase bestaat uit het maken van een interieurontwerp, waaronder een 2D ontwerp in zwart/wit – mogelijk begeleid door referentiebeelden – een uitgewerkt kleur en sfeeradvies – en optioneel; 3D visuals.

Tijdens een tweede gesprek presenteert Colette het ontwerp en ideeën aan de hand van:
– een digitale 2D tekening
– optioneel; 3D visuals
– een sfeercollage
– kleur en materiaaladvies
– verlichting(plan)
– meubelsuggesties, etc.

Stap 2) De Uitvoering van het Ontwerp:

Wanneer u het ontwerp wilt laten uitvoeren, dan kan zo nodig de inzet van derden gevraagd voor bijvoorbeeld: sloop- en verbouwingswerkzaamheden, stucwerk, timmerwerk, schilderwerk, etc.

CvS Interieurs heeft hiervoor een duurzame samenwerking met ervaren en professionele vakmensen waarmee zij u in contact kan brengen. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk dat CvS Interieurs fungeert als contactpersoon.

Stap 3) De Afstyling:

Wanneer de verbouwing achter de rug is en de meubelen en raambekleding geleverd zijn is de afstyling aan de beurt, het puntje op ‘i’ zeg maar. Deze laatste details zijn belangrijk voor de uitstraling en sfeer die het interieurontwerp met zich meebrengt. Samen bekijken we welke accessoires, naast eventuele bestaande accessoires, nog belangrijk zijn voor aankoop om tot het gewenste resultaat te komen zodat de uiteindelijk sfeer in het interieur in harmonie is.Top