TARIEVEN

Interieuradvies Op Locatie:
Kleur- en/of interieuradvies aan huis of bedrijf. CvS Interieurs komt bij u langs en samen bespreken we de inrichting van uw huis of bedrijfsruimte, waarbij u voorzien wordt van kleur- en/of interieuradvies. U ontvangt hierbij een checklist van het besproken en de eventuele kleur- en/of materiaalstalen.
Kosten: € 190.00 voor een 2 uur durend advies. (excl. Kilometervergoeding á € 0.49 p/km en e.v.t. parkeerkosten)

Kleur- & Interieuradvies:
Advies met betrekking tot kleur- en materiaalgebruik van o.a. wanden, vloeren, meubilair en stoffering. Tijdens dit bezoek op locatie bekijken we de ruimte en bespreken we uw wensen, daarna wordt het advies digitaal uitgewerkt in woord en beeld en bij uw thuis gepresenteerd. (Advies is exclusief plattegronden of 3D visuals) Kosten: Starttarief per ruimte € 395.00 (excl. Kilometervergoeding á € 0.49 p/km en e.v.t. parkeerkosten)

Interieurontwerp / Vormgeving Op Maat:
Interieurontwerp of vormgeving inzake ruimtelijke indeling, kleurgebruik, vloerafwerking, meubels, raamdecoraties, verlichting, etc. Het ontwerp wordt gepresenteerd aan de hand van een digitaal scherm en wordt nageleverd als PDF-bestand met digitale plattegronden in 2D, met als optie; fotorealistische afbeeldingen in 3D visuals en een beschrijving van het gehele advies. De gemiddelde kosten voor het interieurontwerp per ruimte (excl. 3D visuals) bedragen tussen de € 695,00 en € 895,00 en is afhankelijk van de vraagstelling en omvang van de ruimte.
Het definitieve tarief voor een interieurontwerp op maat is op basis van een offerte en afhankelijk van de omvang van het project.

Uw Ontwerp ten Uitvoering gebracht: CvS Interieurs heeft hiervoor een duurzame samenwerking met ervaren en professionele vakmensen waarmee zij u in contact kan brengen. Indien u behoefte heeft aan begeleiding bij het ten uitvoer brengen van het interieurplan dan is dit mogelijk door middel van vooraf uren in te kopen (urenpakket). Met een minimum van 5 uur bent u voordeliger uit dan met het standaard uurtarief van € 95.00. Deze uren kunnen flexibel worden opgenomen als begeleiding tijdens de bouw/verbouwing of restyling van uw project. Maar ook voor aankoopbegeleiding van keuken, meubelen, tegelwerk, vloer/tapijt, woonaccessoires, etc. of voor aanvullende interieuradviezen. Kosten: vanaf 5 uur € 425.00 i.p.v. € 475.00 of 10 uur € 825.00 i.p.v. € 950.00

Afstyling:
Buiten uw eigen woonaccessoires is het mogelijk om samen te bekijken welke accessoires nog nodig zijn om tot het gewenste sfeerresultaat te komen. Het tarief voor de afstyling is op basis van de omvang van de ruimte.

Intake / Kennismakingsgesprek: Wanneer u een afspraak heeft gemaakt met CvS Interieurs, komt zij bij u langs voor een intake/ kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal zij samen met u de ruimte(s) bekijken, de mogelijkheden en wensen bespreken. Op basis van die gegevens zal er een offerte worden gemaakt en wordt z.sm. per mail toegestuurd. Dit gesprek en de opmaak van de offerte is kosteloos m.u.v. kilometervergoeding á € 0,49 p/km en e.v.t. parkeerkosten.

Uurtarief per 1-1-2023 € 95.00


Top