TARIEVEN

Interieuradvies Op Locatie:
Kleur- en/of interieuradvies aan huis of bedrijf. CvS Interieurs komt bij u langs en samen bespreken we de inrichting van uw huis of bedrijfsruimte, waarbij u voorzien wordt van kleur- en/of interieuradvies. U ontvangt hierbij een checklist van het besproken en de eventuele kleurstalen.
Kosten: € 185.00 (per 1-1-23 € 190) voor een 2 uur durend advies. (excl. Kilometervergoeding á € 0.49 p/km en e.v.t. parkeerkosten)

Kleur- & Interieuradvies:
Advies met betrekking tot kleur- en materiaalgebruik van o.a. wanden, vloeren, meubilair en stoffering. Tijdens dit bezoek op locatie bekijken we de ruimte en bespreken we uw wensen, daarna wordt het advies digitaal uitgewerkt in woord en beeld en bij uw thuis gepresenteerd. (Advies is exclusief plattegronden of 3D visuals) Kosten: Starttarief per ruimte € 395.00 (excl. Kilometervergoeding á € 0.49 p/km en e.v.t. parkeerkosten)

Interieurontwerp / vormgeving op maat:
Interieurontwerp of vormgeving inzake ruimtelijke indeling, kleurgebruik, vloerafwerking, meubels, raamdecoraties, verlichting, etc. Het ontwerp wordt gepresenteerd aan de hand van een digitaal scherm en wordt nageleverd als PDF-bestand met digitale plattegronden in 2D, met als optie; fotorealistische afbeeldingen in 3D visuals en een beschrijving van het gehele advies. De gemiddelde kosten voor het interieurontwerp per ruimte (excl. 3D visuals) bedragen tussen de € 595,00 en € 875,00 en is afhankelijk van de vraagstelling en omvang van de ruimte.
Het definitieve tarief voor een interieurontwerp op maat is op basis van een offerte en afhankelijk van de omvang van het project.

Uw Ontwerp ten Uitvoering gebracht: CvS Interieurs heeft hiervoor een duurzame samenwerking met ervaren en professionele vakmensen waarmee zij u in contact kan brengen. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk dat CvS Interieurs fungeert als contactpersoon. Het tarief voor uitvoering van het interieurontwerp is op basis van een offerte en afhankelijk van de omvang van het project.

Begeleiding nodig bij het ten uitvoer brengen van het interieurplan?                                                 
Door middel van vooraf uren in te kopen (urenpakket), met een minimum van 5 uur, bent u voordeliger uit dan met het standaard uurtarief van € 92.50. Deze uren kunnen flexibel worden opgenomen als begeleiding tijdens de bouw/verbouwing of restyling van uw project. Maar ook voor aankoopbegeleiding van keuken, meubelen, tegelwerk, vloer/tapijt, woonaccessoires, etc. of voor aanvullende interieuradviezen. Kosten: vanaf 5 uur € 425.00 i.p.v. € 475.00

Afstyling
Buiten uw eigen woonaccessoires is het mogelijk om samen te bekijken welke accessoires nog nodig zijn om tot het gewenste sfeerresultaat te komen. Het tarief voor de afstyling is op basis van de omvang van de ruimte.

Uurtarief per 1-1-2023 € 95.00


Top