TARIEVEN

Interieuradvies Op Locatie
Kleur- en/of interieuradvies aan huis of bedrijf. CvS Interieurs komt bij u langs en samen bespreken we de inrichting van uw huis of bedrijfsruimte, waarbij u voorzien wordt van kleur- en/of interieuradvies. U ontvangt hierbij een checklist van het besproken en de eventuele kleurstalen.
Kosten: € 180.00 voor een 2 uur durend advies. (excl. Kilometer- en e.v.t. parkeerkosten)

Kleur- & Sfeeradvies
Advies met betrekking tot kleur- en sfeergebruik van wanden, vloeren, meubilair en stoffering. Tijdens dit bezoek op locatie bekijken we de ruimte en bespreken we uw wensen, Daarna wordt het advies uitgewerkt in woord en beeld i.c.m een digitale sfeeropzet en wordt dit bij uw thuis digitaal gepresenteerd. (Advies is exclusief plattegronden of 3D tekeningen) Kosten: Starttarief € 375.00 (excl. Kilometer- en e.v.t. parkeerkosten)

Interieurontwerp / vormgeving op maat
Interieurontwerp of vormgeving inzake ruimtelijke indeling, kleurgebruik, vloerafwerking, meubels, raamdecoraties, verlichting, accessoires, etc. Het ontwerp wordt gepresenteerd aan de hand van een digitaal scherm en wordt nageleverd als PDF-bestand met digitale plattegronden in 2D, met als optie; realistische afbeeldingen in 3D-renders en een beschrijving van het gehele advies. De gemiddelde kosten voor het interieurontwerp per ruimte (excl. 3D-renders) bedragen tussen de €550, en € 800,00 afhankelijk van de vraagstelling en omvang van de ruimte.
Het definitieve tarief voor een interieurontwerp op maat is op basis van een offerte en afhankelijk van de omvang van het project.

Uw Ontwerp zorgeloos ten Uitvoering gebracht
CvS Interieurs werkt volgens een ‘Hands On’ concept, dit betekent, dat er niet alleen een interieurontwerp of advies wordt gegeven, maar na uw goedkeuring gaat Colette haar ontwerp ten uitvoer brengen. Afhankelijk van uw wensen wordt het hele project gecoördineerd en fungeert Colette als contactpersoon, met veelal creatieve en kosten besparende oplossingen. Het tarief voor uitvoering van het interieurontwerp is op basis van een offerte en afhankelijk van de omvang van het project.

Begeleiding nodig bij het ten uitvoer brengen van het interieurplan?                                                 
Door middel van vooraf uren in te kopen (urenpakket), met een minimum van 5 uur, bent u voordeliger uit dan met het standaard uurtarief van € 90.00. Deze uren kunnen flexibel worden opgenomen als begeleiding tijdens de bouw/verbouwing of restyling van uw project. Maar ook voor aankoopbegeleiding van keuken, meubelen, tegelwerk, vloer/tapijt, woonaccessoires, etc. of voor aanvullende interieuradviezen. Kosten: vanaf 5 uur € 400.00 i.p.v. € 450.00.

Afstyling
Wanneer een ontwerp tot uitvoer is gebracht, komt CvS Interieurs (max. één dagdeel en incl. de inkooptijd voor de accessoires) bij u langs om het puntje op de ‘i’ te zetten. Buiten uw eigen woonaccessoires worden deze exclusief voor u meegebracht en gestyled. Los van de exclusieve accessoires bepaalt u achteraf zelf welke accessoires u wilt behouden en welke niet alvorens deze inrekening worden gebracht. Voor de aankoop van accessoires wordt vooraf een aanbetaling gevraagd die na oplevering van de styling wordt verrekend met de totale kosten.Kosten: vanaf € 375.00 excl. accessoires. Elke volgende ruimte €185.00

Uurtarief per 1-1-2020 €90.00


Top